Minőségi bútorok online

penészes kanapé tisztítása

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

fal - Ingyen apróhirdetés, egyszerűen pár kattintással

Kútfúró, Kút Tisztítás, Ásott kúttisztítás, Gyűrűs Kút, Kutak Tisztítása, és KÚTFÚRÁS, nagy Szakmai Tapasztalattal, helyszínen összeállított Komoly Fúrótoronnyal (NEM TEHERAUTÓRÓL FÚRUNK) Minőségi anyagokkal dolgozunk 125 mm átmérőjű vastag falu gyár

Mindennemű bőr tisztítása, ápolása, bőrfestés, sérült bőr ...

Mivel a bőr egy lélegző "élő" anyag, így a tisztítása elengedhetetlen, hogy hosszan az eredeti szépségében maradjonA bőr egy sokoldalú, hihetetlen és érzéki anyag, de nem öntisztító és önfenntartó.

KÁRPITTISZTÍTÁS | Szőnyeg és kárpit tisztítás az ön otthonában

Kárpittisztítás : Az ön otthonában vegyszermentesen professzionális gépünkkel. Másféle tisztítás során kizárólag a felület felső rétegeibe tudnak bejutni a vegyszeres folyadékok, ami nem teszi lehetővé a mélyebb tisztítást és nem tudja a szövet rostj

Bőr sarokkanapé - valódi bőr kanapé, kinyitható bőr kanapé

Továbbá a bőr tisztítása nem igényel semmivel sem több törődést mint bármelyik másik anyag például a textil. Üzletünkben többféle színben (barna, fekete, bézs, szürke) is elérhető a bőr sarokkanapé, sarokülő.

Szőnyeg- és kárpittisztítás - Takarítószolgálat

Cégünk fő profilja a szőnyeg- és kárpittisztítás, valamint az autókozmetika.

szombat - Ingyen apróhirdetés, egyszerűen több apróhirdető ...

Kanapé Land Bútorüzlet! Nyitási akció!!! Megnyitottunk!!! Új, ágyazható, ágyneműtartós, karfa- és háttámla funkciós, ledes, tv-relaxos kanapék széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat a Pécs, Keller János u.

Bőr-börze: Főoldal

A Kanapé-Börze Szövet ülőgarnitúra: Ha Ön szövet ülőgarnitúra vásárlásán gondolkozik, érdemes néhány szempontot figyelembe vennie. Biztosan Önnel is történt már egynéhány "baleset" az ülőgarnitúrát illetően - kilöttyent ital, ételfolt, ,stb. Ezek tis

ADA terméktájékoztató

Különböző üléskeménységek, üléslejtés, kárpitozás Az ülőgarnitúra szerkezetéből adódó különböző üléskeménységek. Műszaki okokból előfordulhat, hogy egy ülőgarnitúrán belül az egyes elemek alátámasztó rugózata egymástól eltérő.

Vecsés.info - apró - Ingyenes vecsési apróhirdetések

Vecsési üzemünkbe keresünk nyomdaipari végzettséggel és gyakorlattal rendelkező munkatársat hosszú távra.Bérezés megegyezés szerint.

Szigetvár.info - apró - Ingyenes szigetvári apróhirdetések

ház berendezés szekrények előszobafal cipősszekrény tv állvány gáztúzhely centrifuga kanapé tv centrifugás új felmosószett házi permetezőkanna dvd ... kádak, csatornák, stb.falbontás nélküli tisztítása, garanciával!!! 10/24 11:55 Szolgáltatás Szigetv