Minőségi bútorok online

szszb alakuló ülés

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Kistelek város honlapja

2018. december 17-ig azönkormányzat hirdetőtábláján és a helyben szokásos módon nyilvánosságra hozza a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat keretében általa nyújtott támogatások összesített adatait.

www.galambok.hu

Kiss-Tóth László: Tisztelettel köszönti az ülésen megjelenteket, megállapítja, hogy az ülés határozatképes a megválasztott 7 fó képviseló közül 5 fó jelen van, valamint azt, hogy a ... SZSZB tagok választása Elóadó: Vlasicsné Dörgönye Márta jegyzó ..

Mártély.hu - a község önkormányzatának hivatalos honlapja

HIRDETMÉNY SZSZB TAGOK KIVÁLASZTÁSÁHOZ 2017. december 13. 13:51. A HELYI VÁLASZTÁSI IRODA HIRDETMÉNYE: ... hogy a végsőkig húzza a társulási ülés összehívását és a sajtón keresztül üzenget. ... Az új képviselőtestület ünnepélyes alakuló ülésére 2010.

POLGÁRMESTERÉTŐL ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS

ZMJV Közgyűlése alakuló ülés jegyzőkönyve 2014. október 24. Dr. Farkas Tibor kapitányságvezető Zalaegerszegi Városi Rendőrkapitányság, Lázár Kiss Barna András polgármester Barót Tompa Gábor ügyvezető Zalaegerszegi Televízió Kft., Kvártélyház Kft, Hor

Rétság - Önkormányzati ülés 2010 október 18.

Az alakuló ülés kötelező napirendje. Az 1993.évi LXXVII. törvény 67.§-a alapján felkérem Önöket az eskü letételére. ... Majnik László képviselő, SZSZB elnöke: Ismertetem a választás eredményét. Összesen 7 szavazólap lett kiosztva, melyen dr. Katona E

BonumTV | Jelen vagyunk

Kedden tartották a parlamentben az országgyűlés alakuló ülését. A nap folyamán a történelmi zászlók bevonulása után a megválasztott képviselők ünnepélyes esküt tettek.

ALAKULÓ ÜLÉS FORGATÓKÖNYVE - gara.hu

a megjelenteket, megállapítja, hogy a mai nyilvános ülés határozatképes, mivel 7 képviselőből 7 fő jelen van. Ezt követően a napirend elfogadását kéri. A képviselő-testület külön határozathozatal nélkül, a nyilvános ülés napirendi pontjait 7 igen

www.almosd.hu

A Képviselő-testület a gazdasági programot az alakuló ülését követő 6 hónapon belül fogadja el. A program magában foglalja azokat a helyi közügyeket, közszolgáltatásokat, amelyek megoldását a képviselő-testület célul tűzi ki, s amelynek megoldásában

JEGYZŐKÖNYV - mezosas.hu

Készült: Mezősas Községi Önkormányzat Képviselő-testületének a . 2013. február 28-án . tartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye:

2003 - Vachott Sándor Városi Könyvtár

15. Dél-Kálváriaparti önkormányzati ingatlan hasznosítása (zárt ülés) 16. Észak-nyugati városrészben és a zsellérközökben végzendő halaszthatatlan feladatok . ... valamint a kisebbségi választás során működő SZSZB megválasztása. 2006. szeptember 7. .